top of page

Dinner & Dance avond 


Glaasje cava met hapjesbordje van de chef (aan tafel bediend)

(Speciaal voor groepen: Extra staande receptie ipv hapjesbordje + €8/p)
-

Buffet met waaier van koude gerechtjes op bord met o.m. scampi, carpaccio gemarineerde zalm, sint-jakobsnootjes, krab, tomaat garnaal, parmaham, ...

-

Soepjesbar
-
Foodbar met 3 verschillende hoofdgerechten
Keuze uit vis-en vleesgerechten, sausjes, groentjes & aardappelbereidingen
-
Royaal dessertenbuffet “De Hoprank”
Koffie & Thee naar believen

Onze DJ zorgt voor de nodige ambiance.

Buffetmenu all-in (excl. sterke dranken) van 19u tot 03 uur aan €85,00/p
(vanaf 2025 - € 88,00/p)

Reservatie noodzakelijk:  Online of telefonisch op 052 20 12 20
Na reservatie ontvangt u een link voor het betalen van een
voorschot van € 30/p, saldo wordt afgerekend bij ontvangst 

bottom of page